FAQ


1 - Gratis fragt

Hos Woodiform.com har vi gratis fragt på alle ordre over 499,-
Gratis fragt gælder ved levering til nærmeste pakkeshop med GLS.


2 - Hurtig levering

Vi har, som udgangspunkt, alle viste varer på lager, og vi afsender din ordre i løbet af 1-2 hverdage.
Afgiver du din ordre inden kl. 15.00 på en hverdag, forsøger vi at få den afsendt samme dag. Vores lager er bemandet op til 7 dage om ugen - for at sikre dig en hurtig levering. Ved udsalg, fødselsdagssalg eller lignende kan der forekomme en længere leveringstid end normalt.


3 - Prisgaranti

Woodiform.com har prisgaranti på alle vores produkter. Finder du et tilsvarende produkt hos en af vores konkurrenter matcher vi derfor prisen.  Prisgaranti gælder danske butikker og webshops.


4 - 100% Tilfredshed eller pengene tilbage

Woodiform.com har et omfattende kvalitetsprogram af vores produkter. Vi er derfor stolte af at kunne tilbyde tilfredshedsgaranti. 

Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed og garanterer dig den højeste kvalitet. Derfor kan du få pengene tilbage hvis du ikke er tilfreds med vores produkter. Er du ikke tilfreds, kan du indenfor 14 dage efter modtagelse, skrive til os at du ønsker pengene retur. Du skal blot kort fortælle os hvorfor du ikke er tilfreds med produkterne. Herefter bedes du sende produkterne retur til os og vi refunderer dine penge.

Du skal altid kontakte os først, inden du sender produkterne retur.


5 - Hvor er min ordre?

Når din ordre er afsendt fra Woodiform.com, modtager du automatisk en mail med information om forsendelsen.
Er din ordre sendt med Track & Trace, så kan du efter få timer tracke din ordre hos den fragtleverandør du har valgt. Pakkenummeret er desuden også at finde i mailen med afsendelsesinformationen. Du kan også finde fragtfirmaets side her:
Post Nord: https://www.postnord.dk/track-trace
GLS: https://gls-group.eu/DK/da/find-pakke
DAO: https://www.dao.as/privat/find-din-pakke


6 - Afhentning

Ønsker du at afhente varen på vores adresse så kontakt os for nærmere aftalt - så finder vi en tid.

Afhentning skal ske på adressen
Woodiform.com
Brendstupvej 37
DK-8200 Aarhus N


7 - Reklamation

Der ydes 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Woodiform.com i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger i forbindelse med reklamationer. Som start skal du sende os en e-mail med en beskrivelse af problemet/fejlen og vedhæft mindst 2 billeder. Ét af fejlen og ét af hele varen. Så kan vi både vurdere problemet samt varens almene stand. Er reklamationen berettiget, dækker vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger, så kontakt os på hello@woodiform.com, inden du selv returnerer varer, så vi kan afhjælpe problemet. Skulle vi ønske en defekt vare retur, vil vi pr. mail sende dig en returlabel. Varen sendes til:
Woodiform.com
Isabellavænget 10 
5270 Odense N
Danmark


8 - Returnering

Du har altid 14 dages fuld returret når du handlet ved Woodiform.com, så længe varens almene stand er i orden. Ønsker du en let og hurtig returnering af varer, bedes du kontakte os på Hello@woodiform.com. Returvarer sendes til;

Woodiform.com
Brendstrupvej 37
8200 Aarhus N


9 - Miljøpolitik

Papkasser

Vi vil så gerne passe bedre på miljøet, derfor vil du kunne modtage dine varer i genbrugs papkasser. De er naturligvis rene og pæne - men blot genbrugt fra da vi modtog varer i denne.
Vi forsøger desuden at pakke dine varer godt ind - uden et overforbrug af plastik i kasserne.


10 - Åbningstid

Mandag-fredag: 8.00-17.00
Weekend: Lukket

Skal du afhente eller levere varer bedes du kontakte os for nærmere aftalt.